0

Je winkelwagen is leeg.

AV_Schulp_beeldbank_boomgaard_82_20

Bedieningsvakman/Sapmeester

Breukelen

Uren per week

40

Niveau

MBO

Functie omschrijving

In onze perserij ben jij dé expert in het gehele sapbereidingsproces. Jouw taak begint bij het aanvoeren van het verse fruit, waarna je elk detail van het proces zorgvuldig ontdekt. Indien nodig stuur je het proces bij om een ​​onbeperkt van beperkte kwaliteit te behalen.

Met behulp van traditionele methoden en vaardigheden zorg je voor het creëren van de meest nauwkeurige sappen. Het gebruik van moderne registratiesystemen ondersteunt u bij het vastleggen van essentiële informatie.

Daarnaast voer je regelmatig kwaliteitscontroles uit en ben je verantwoordelijk voor het kleine onderhoud aan- en reinigen van de machines.


Over jou

Als gemotiveerd, blijf jij gefocust op het leveren van hoogwaardige kwaliteit. Je hebt een oog voor detail en hecht veel waarde aan ambachtelijk vakmanschap.

Gezien de aard van onze producten, draag je de (voedsel)veiligheid in alles wat je doet hoog in de vlag.

Je bent flexibel inzetbaar en draagt ​​graag bij aan het flexibele doel om de beste sappen te producent. Enige technische affiniteit is een pre.

Screenshot2022-06-23at08.03.51
Screenshot2022-06-23at08.06.56
Screenshot2022-06-23at08.04.19
Gerrit_Dochter

Over Schulp

Vijf generaties terug, in 1861, begon Albertus Schulp met het telelen van appels en peren in zijn hoogstamboomgaard langs de rivier de Vecht. De liefde voor het fruit en de kennis ging van vader op zoon. In 1995 begon Albert Schulp met het verwerken van fruit tot vruchtensap. gegroeid staat Schulp synoniem voor puur sap en inmiddels wordt de sappen door het hele land verkocht.

De meeste informatie over ons bedrijf vind je op de pagina Over Schulp . Kijk uitdaging en ontdek dat we in heel ons doen en laten een duurzaam, professioneel en solide familiebedrijf zijn.

Kennismaken?

Heb je interesse voor de vacature en wil je kennismaken met ons bedrijf en onze sappen? Mail je cv naar joost@schulp.nl . Je kunt natuurlijk ook zelfs bellen met Joost van Muiswinkel, telefoon 0346 – 25 96 30. Of vul het onderstaande formulier in.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.