0

Je winkelwagen is leeg.

Sap van Schulp

Kennis van fruit en fruitteelt als basis voor het lekkerste sap

Sap van Schulp

Sap van Schulp

Kennis van fruit en fruitteelt als basis voor het lekkerste sap

Sap van Schulp

Sap van Schulp

Kennis van fruit en fruitteelt als basis voor het lekkerste sap

Sap van Schulp

Vruchtensap voor de liefhebber

Al onze sappen worden met liefde geperst en gebotteld. Ons uitgebreide assortiment sappen verdelen we onder in vier verschillende sap-lijnen: vruchtensap, biologisch vruchtensap, Krachtsap en Groentje. Schulp sappen zijn natuurtroebel, met een helder uitgangspunt: géén enkele toevoeging! 

Vruchtensap

Van de klassieke perensap tot de bijzondere Redlove appelsap; stuk voor stuk lekker en gezond.

Voor Schulp Vruchtensap gebruiken wij een selectie van rassen die ieder een eigen smaak en karakter hebben. Echt vruchtensap is natuurtroebel en puur natuur. Zo hoort dat vinden wij bij Schulp.

Ambachtelijk
Krachtsap

Krachtsap

Onze Krachtsappen staan in het teken van de functionele eigenschappen van groente en fruit. Als vanzelfsprekend zijn ook onze Krachtsappen puur en ongezoet. 

Naast een gezonde leefstijl kunnen onze Krachtsappen een wezenlijke bijdrage leveren aan jouw welbevinden. Ze zitten vol gezonde vitamines en mineralen en zijn daardoor goed op te nemen in een verantwoord eet- en drinkpatroon. Zorg beter voor jezelf met de Krachtsappen van Schulp.

Biologisch vruchtensap

Voor al onze biologische sappen gebruiken wij natuurlijk biologisch geteeld fruit van erkende en vertrouwde telers. 

Biologisch fruit krijgt de tijd om te groeien. Dit zie je onder meer terug in de betere structuur van het fruit.

Het proces van persen en bottelen van al onze sap-lijnen is identiek. Het onderscheid tussen biologisch en niet-biologisch fruit wordt bepaald door de teeltwijze in de boomgaard bij de teler.

Schulp is gecertificeerd als verwerker van biologisch fruit en al sinds 1995 partner van de biologische fruitteeltsector.

SapvanSchulp
Groentjeassoritment_5

Groentje van Schulp

De toekomst is GROEN: meer en meer zijn we ons er van bewust dat onze energie en vitaliteit te maken hebben met een verantwoorde leefstijl. 

Goed voor jezelf zorgen kan ook terwijl je geniet van gezonde sapjes. Bij een moment van ontspanning in een horecagelegenheid of tijdens een zakelijke meeting, Ervaar met Groentje van Schulp zelf de smaakvolle combinaties van groente en fruit.

Appel
‘Voor sap van zowel regulier als biologisch geteeld fruit geldt: stop er iets goeds in en er komt iets goeds uit.’