0

Je winkelwagen is leeg.

Krachtsap

Gezond sap met een krachtige smaak

Krachtsap

Al onze Krachtsappen zijn puur en ongezoet. Kenmerkend aan deze sappen zijn de functionele eigenschappen van groente en fruit. Naast een gezonde leefstijl kunnen onze Krachtsappen een wezenlijke bijdrage leveren aan jouw welbevinden. Zorg beter voor jezelf met de Krachtsappen van Schulp.

Puur en biologisch

Steeds meer mensen (her)ontdekken de natuurlijke kracht van groente en fruit.

De gezonde eigenschappen houden wij zoveel mogelijk in stand door niks toe te voegen aan het sap. Wij werken uitsluitend met puur, biologisch sap zodat jij optimaal profiteert van de functionele eigenschappen van groente en fruit. 

SchulpKrachtsapGranaatappel
Krachtsap_bakken

Gezonde eigenschappen

Naast een gezonde leefstijl kunnen deze sappen een bijdrage leveren aan het voorkomen en verhelpen van lichamelijke ongemakken.

De groente- en fruitsoorten die wij gebruiken in onze Krachtsappen staan stuk voor stuk bekend om hun gezonde eigenschappen. Cranberries helpen bijvoorbeeld bij het voorkomen en herstellen van een blaasontsteking. Een ander bekend voorbeeld is de grote dosis vitamine C die van nature aanwezig is in vlierbessen en helpen bij het ondersteunen van je weerstand. 

De heilzame werking van onze
verschillende krachtsappen