Verzending & retour

Verzending & retour

Verzending

Uw bestelling wordt met de grootste zorg behandeld. Wij verzenden met pakketvervoerder Packs in een speciaal ontworpen doos. Hierdoor is uw bestelling automatisch verzekerd tijdens het transport. Wij streven ernaar uw bestelling binnen 3 werkdagen af te leveren, in de praktijk geldt dat (op werkdagen) alles dat voor 11:30 is besteld de volgende (werk)dag geleverd wordt. 

Indien u niet thuis bent op het moment dat Packs bij u langskomt voor de eerste afleverpoging neemt Packs contact met u op over een 2e afleverpoging. Packs bezorgt van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 18.00 uur.

Omdat onze verpakkingen bestaan uit 6- of 12 flessen kunt u alleen deze aantallen of een veelvoud hiervan bestellen.

Bestellingen met een minimaal orderbedrag van € 50,00 worden gratis verzonden. Onder dit bedrag betaalt u € 4,49 verzendkosten. Voor verzending naar de Waddeneilanden (+ € 7,49), België (+ €2,50) en Luxemburg (+ € 4,50) gelden aparte tarieven.

Retourneren

Vanaf de dag dat u uw bestelling ontvangt heeft u 14 dagen recht van retour. De kosten voor de retourzending zijn voor de afnemer. Indien u een zending retour wenst te sturen neem dan contact met ons op via webshop@schulp.nl of bel 0346 - 25 96 30. U ontvangt uw volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw bankrekening.

U kunt de goederen retour sturen naar

Schulp Vruchtsappen B.V.
Zandpad 76
3621NG Breukelen