0

Je winkelwagen is leeg.

Verzending

Jouw bestelling wordt met de grootste zorg behandeld. Wij verzenden met pakketvervoerder Packs in een speciaal ontworpen doos. Hierdoor is je bestelling automatisch verzekerd tijdens het transport. Wij streven ernaar je bestelling binnen 3 werkdagen af te leveren, in de praktijk geldt dat (op werkdagen) alles dat voor 11:30 is besteld de volgende (werk)dag geleverd wordt. 

Indien je niet thuis bent op het moment dat Packs bij jou langskomt voor de eerste afleverpoging neemt Packs contact met je op over een 2e afleverpoging. Packs bezorgt van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 18.00 uur.

Omdat onze verpakkingen bestaan uit 6- of 12 flessen kun je alleen deze aantallen of een veelvoud hiervan bestellen.

Bestellingen met een minimaal orderbedrag van € 50,00 worden gratis verzonden. Onder dit bedrag betaal je € 4,49 verzendkosten. Uitzonderingen zijn als volgt:

Voor België betaal je € 7,49 verzendkosten, deze worden gratis vanaf € 75,00.
Voor Luxemburg betaal je € 7,49 verzendkosten, deze worden gratis vanaf € 75,00.
Voor de Waddeneilanden betaal je € 7,49 toeslag.

Retourneren

Vanaf de dag dat je jouw bestelling ontvangt heb je 14 dagen recht van retour. De kosten voor de retourzending zijn voor de afnemer. Indien je een zending retour wenst te sturen neem dan contact met ons op via webshop@schulp.nl of bel 0346 - 25 96 30. Je ontvangt je volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je bankrekening.

Je kunt de goederen retour sturen naar

Schulp Vruchtsappen B.V.
Zandpad 76
3621NG Breukelen