0

Je winkelwagen is leeg.

Heerlijk sap

van je eigen fruit

Heerlijk sap

Laat je eigen fruit persen

Weleens overwogen om fruit uit jouw eigen boomgaard tot heerlijk sap te laten persen? Jouw oogst is bij ons in goede handen. Maak gebruik van onze kennis en ervaring! 

Jouw oogst in goede handen...

img_2803_1_20210312_124824
Liefhebbers en hobbyisten

Jaarlijks, vanaf eind augustus, staat onze pers klaar voor liefhebbers en hobbyisten met een eigen boomgaard. Ben je de hele dag in de weer geweest en heb je tenminste 3000 kilo aan appels en/of peren geplukt? Neem contact met ons op want we gaan graag voor je aan de slag. 

schulp_oogst_4_1_20210317_130848
Professionele fruittelers

Ook voor professionele fruittelers stellen wij onze pers en onze expertise graag ter beschikking. Breng je uitgesorteerde fruit naar Schulp (of laat ons het transport verzorgen) en wij zorgen ervoor dat jij jouw eigen sap retour krijgt. Verras de klanten in jouw boerderijwinkel met een product uit eigen boomgaard.

verssap

Hoe rap van fruit tot sap?

Wij doen ons best om jouw fruit zo snel mogelijk te verwerken. Doorgaans is het sap binnen twee weken geperst en gebotteld, dit is mede afhankelijk van de hectiek van de oogstperiode. Zodra jouw sap gereed staat kan het opgehaald worden of wij verzorgen de bezorging. 

Tip: het sap is ook ongekoeld prima houdbaar, dus laat voldoende voorraad maken om de volgende fruitoogst te halen!

Diverse mogelijkheden

Jouw eigen sap kunnen we in twee verschillende flesformaten bottelen of in een 5 liter bag-in-box verpakking. Ook bieden wij kant-en-klare etiketten waarop je naar wens een naam en/of logo kunt laten drukken. Zo maak je met iedere fles reclame voor jouw eigen fruitbedrijf of boomgaard. Ook een geheel zelf ontworpen etiket is in overleg mogelijk. 

BW_3flessen_bedrukking

Aanmelden of meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen graag contact met je op

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.