0

Uw winkelwagen is leeg.

Geef een rondje

Trakteer collega’s, familie, vrienden of uzelf op een geschenkverpakking met gezonde sapjes!

We bezorgen op naam op ieder gewenst adres.

Geef een rondje

Onze sappen staan bol van de vitamines. Het is dé gezonde traktatie voor anderen, maar ook uzelf!

In onze geschenkverpakkingen zit een proeverij van gezonde, smaakvolle sappen én een origineel Schulp sapglas. Naast ons biologische Rondje hebben we een VerwenneRij die als ambachtelijke en biologische variant beschikbaar is. Zoals u van ons gewend bent zijn alle sappen natuurtroebel en 100% puur, dus zonder toevoegingen. Onze geschenkverpakkingen worden op naam bezorgd op ieder gewenst adres.

Bestel direct een geschenkverpakking!

Onze geschenkverpakkingen zijn te koop bij vers-speciaalzaken, natuurvoedingswinkels en boerderijwinkels en ook direct te bestellen in onze webshop. Tip: voeg een persoonlijke boodschap toe!

Offerte aanvragen

Wij kunnen uw Rondje van de zaak of VerwenneRij volledig verzorgen. Vul uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op. Indien gewenst kunnen we een persoonlijke boodschap toevoegen aan de pakketjes. Informeer naar onze speciale prijzen bij grotere aantallen.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

rondje_van_schulp_2020_amb_1_20200508_090326

Lekker voor uzelf of een ander!

Nu werkborrels en bedrijfsuitjes voorlopig niet doorgaan zoeken we met elkaar manieren om medewerkers te bedanken en relaties te onderhouden. De ideale mogelijkheid hiervoor is om op een Rondje van de zaak of VerwenneRij te trakteren.

Verwen uw medewerkers met deze sappige en smaakvolle (arbeids)vitaminen. Zo kan iedereen genieten van dé thuisborrel op niveau. Informeer naar onze speciale prijzen bij grotere aantallen.

Tip: voeg een kaartje toe met een persoonlijke boodschap!

verras uw medewerkers of relaties met een rondje van de zaak of verwennerij!

Schulp - Geef een rondje
Schulp - Geef een rondje

Rondje van de zaak

Een rondje geven op het terras zit er even niet in. Trakteer uzelf of een ander daarom nu op een Rondje van Schulp of VerwenneRij om thuis gezond te genieten.

Bedenk wie er in uw omgeving wel een Rondje van Schulp kan gebruiken en trakteer! Wij bezorgen voor u, aan huis, op ieder gewenst adres (of zet de proeverij zelf bij iemand voor de deur)!

Tip: voeg een kaartje toe met een persoonlijke boodschap!

Trakteer!

Rondje van Schulp Biologisch

Laat een Rondje of verwennerij bezorgen of verras zelf iemand bij u in de buurt!

Schulp - Geef een rondje
Schulp - Geef een rondje

Voeg een persoonlijke boodschap toe

Wanneer je de proeverij bij iemand wilt laten bezorgen voegen we voor €1 een kaartje toe met jouw persoonlijke boodschap. Deze optie kom je vanzelf tegen in het bestelproces.

kaartjes_1_20200527_083546