0

Uw winkelwagen is leeg.

Geef een rondje

Trakteer collega’s, familie, vrienden of jezelf op zeven lekkere sapjes!

We bezorgen op naam op ieder gewenst adres.

Geef een rondje

Onze sappen staan bol van de vitamines. Het is dé gezonde traktatie voor anderen, maar ook jezelf!

In het Rondje van Schulp zitten 7 smaakvolle sappen én een origineel Schulp sapglas. Onze Rondjes zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Ambachtelijk en Biologisch. Zoals je van ons gewend bent zijn alle sappen natuurtroebel en 100% puur, dus zonder toevoegingen. Onze Rondjes worden op naam bezorgd op ieder gewenst adres.

Offerte aanvragen

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op om het Rondje van de zaak volledig te verzorgen. Indien gewenst kunnen we een persoonlijke boodschap toevoegen aan de pakketjes. Informeer naar onze speciale prijzen bij grotere aantallen.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

rondje_van_schulp_2020_amb_1_20200508_111127

Rondje van de zaak

Nu werkborrels en bedrijfsuitjes voorlopig niet doorgaan zoeken we met elkaar manieren om medewerkers te bedanken en relaties te onderhouden. De ideale mogelijkheid hiervoor is een ‘rondje van de zaak’ geven.

Trakteer deze sappige en smaakvolle (arbeids)vitaminen. Zo kan iedereen genieten van dé thuisborrel op niveau. Dit gezonde rondje wordt door ons voor €12,25 (incl. btw) op naam bezorgd op ieder gewenst adres. Informeer naar onze speciale prijzen bij grotere aantallen.

Tip: voeg een kaartje toe met een persoonlijke boodschap!

verras je medewerkers of relaties met een rondje van de zaak!

Schulp - Geef een rondje
Schulp - Geef een rondje

Lekker voor jezelf of een ander!

Een rondje geven op het terras zit er even niet in. Trakteer jezelf of een ander daarom nu op een Rondje van Schulp om thuis gezond te genieten.

Bedenk wie er in jouw omgeving wel een Rondje van Schulp kan gebruiken en trakteer! Voor € 12,25 bezorgen wij voor jou, aan huis, op ieder gewenst adres (of zet het Rondje zelf bij iemand voor de deur)!

Tip: voeg een kaartje toe met een persoonlijke boodschap!

Geef een rondje!

Rondje van Schulp Biologisch

Laat een Rondje bezorgen of verras zelf iemand bij jou in de buurt!

Schulp - Geef een rondje
Schulp - Geef een rondje

Voeg een persoonlijke boodschap toe

Wanneer je het Rondje bij iemand wilt laten bezorgen voegen we voor €1 een kaartje toe met jouw persoonlijke boodschap. Deze optie kom je vanzelf tegen in het bestelproces.

kaartjes_1_20200527_083546