0

Je winkelwagen is leeg.

Schulp_medewerkers_05_20-2_zwart

Verkoop Ambassadeur Horeca

rayon West-Nederland

Uren per week

32-40

Niveau

MBO

Functie omschrijving

Ben jij een verkoper in hart en nieren en houd je van zaaien én oogsten? Dan komen we graag met jou in contact voor een functie als verkoop ambassadeur horeca. In deze functie zet je Schulp op de kaart bij onder andere de betere hotels, lunchrooms en cateraars.

Over jou

Je bent geen salestijger die met een orderformulier in de aanslag klanten en prospects benadert. Nee, jij bent een commerciële vertegenwoordiger die zoekt naar een duurzame relatie met ondernemers. Ze met passie en argumenten overtuigt van onze producten. Je hebt ervaring in de buitendienst en weet dat je veel onderweg bent. Ken je de horecabranche van binnenuit? Dat is een flinke pré, maar geen must.

Nog een paar kenmerken: enthousiast, zelfstandig, mbo-niveau, communicatief, betrokken.

av_schulp_beeldbank_boomgaard_141_20_1_20210409_161708
Gerrit_Dochter

Over Schulp

Vijf generaties terug, in 1861, begon Albertus Schulp met het telen van appels en peren in zijn hoogstamboomgaard langs de rivier de Vecht. De liefde voor het fruit en de kennis gingen van vader op zoon. In 1995 begon Albert Schulp met het verwerken van fruit tot vruchtensap. Sindsdien staat Schulp synoniem voor puur sap en inmiddels worden de sappen door het hele land verkocht.

De meeste informatie over ons bedrijf vind je op de pagina Over Schulp. Kijk ernaar en ontdek dat we in heel ons doen en laten een duurzaam, professioneel en solide familiebedrijf zijn.

Kennismaken?

Heb je belangstelling voor de vacature en wil je eens kennismaken met ons bedrijf en onze producten? Mail je cv naar jan@schulp.nl. Je kunt natuurlijk ook even bellen met Jan Hennipman, telefoon 0346 – 25 96 30. Of vul het onderstaande formulier in.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.