Screenshot2023-09-18at09.19.30

Verkoop Ambassadeur Speciaalzaken

België

Uren per week

32-40

Niveau

MBO

Functie omschrijving

Ben jij een verkoper in hart en nieren en houd je van zaaien én oogsten? Dan komen we graag met jou in contact voor een functie als verkoop ambassadeur speciaalzaken. In deze functie zet je Schulp op de kaart bij onder andere de betere vers-speciaalzaken en boerderijwinkels.

Over jou

Je bent geen salestijger die met een orderformulier in de aanslag klanten en prospects benadert. Nee, jij bent een commerciële vertegenwoordiger die zoekt naar een duurzame relatie met ondernemers. Ze met passie en argumenten overtuigt van onze producten. Je hebt ervaring in de buitendienst en weet dat je veel onderweg bent. Ken je de speciaalzaken branche van binnenuit? Dat is een flinke pré, maar geen must.

Nog een paar kenmerken: enthousiast, zelfstandig, mbo-niveau, communicatief, betrokken.

faq_supermarkt_1_20210423_112304
Gerrit_Dochter

Over Schulp

Vijf generaties terug, in 1861, begon Albertus Schulp met het telen van appels en peren in zijn hoogstamboomgaard langs de rivier de Vecht. De liefde voor het fruit en de kennis gingen van vader op zoon. In 1995 begon Albert Schulp met het verwerken van fruit tot vruchtensap. Sindsdien staat Schulp synoniem voor puur sap en inmiddels worden de sappen door het hele land verkocht.

De meeste informatie over ons bedrijf vind je op de pagina Over Schulp. Neem een kijkje en ontdek dat we in heel ons doen en laten een duurzaam, professioneel en solide familiebedrijf zijn.

Kennismaken?

Voor de invulling van deze vacature werken we samen met Oryx. 


Via deze link kan je meer informatie vinden over de vacature, alsook direct solliciteren.