0

Je winkelwagen is leeg.

Schulp_medewerkers_05_20-2_zwart

Verkoopambassadeur horeca Oost

rayon Oost-Nederland

Uren per week

32-40

Niveau

MBO

Functie omschrijving

Als verkoopambassadeur bij Schulp ben je zowel verkoper als merkbouwer. In deze functie ga je op een eerlijke manier verder bouwen aan het merk Schulp in het Oosten van Nederland. Je bezoekt de betere horeca en je bouwt een duurzame relatie op met de lokale groothandels voor wie je het eerste aanspreekpunt bent. Jij zorgt ervoor dat de gasten in de horeca kunnen genieten van de pure sappen van Schulp! Spreekt dit jou aan, dan komen we graag met jou in contact.

Over jou

Je bent enthousiast en open, maakt gemakkelijk contact en je kan goed zelfstandig werken. Als verkoopambassadeur geniet je van de vrijheid en draag je verantwoordelijkheid voor je eigen rayon. Collega’s uit je verkoopteam staan je graag met raad en daad terzijde, andersom ben jij ook flexibel om collega’s te helpen waar dat kan. Ervaring in een buitendienstfunctie is een voorwaarde. Kennis van de horecabranche is een grote pré, maar geen vereiste.

Screenshot2024-04-16at08.26.04
screenshot2021-08-31at09.46.11_1_20210831_094614

Wat ga je doen

Je bezoekt met enthousiasme de betere horecagelegenheden, zoals hotels, restaurants, lunchrooms en cateraars. Je draagt het Schulp-merk uit en zorgt ervoor dat onze sappen letterlijk en figuurlijk op de kaart gezet worden. Met Schulp heb je iets moois in handen. Jij legt de contacten, het product doet de rest. Je bent niet de typische verkooptijger die klanten en prospects benadert met een orderformulier in de hand. Je bent de commerciële ambassadeur die streeft naar duurzame relaties met ondernemers.

Wij bieden

Bij Schulp Vruchtensappen bieden we jou de kans om een belangrijke rol te spelen in het verder uitbouwen van ons merk in genoemde regio. Daarnaast bieden wij de kans om ook jezelf te ontwikkelen middels opleiding en training. Uiteraard ontvang je een gezond en marktconform salaris, 25 verlofdagen en 9,5 ADV-dagen (op basis van 40u/wk).

faqterras_1_20210311_101151
Gerrit_Dochter

Over Schulp

Vijf generaties terug, in 1861, begon Albertus Schulp met het telen van appels en peren in zijn hoogstamboomgaard langs de rivier de Vecht. De liefde voor het fruit en de kennis gingen van vader op zoon. In 1995 begon Albert Schulp met het verwerken van fruit tot vruchtensap. Sindsdien staat Schulp synoniem voor puur sap en inmiddels worden de sappen door het hele land verkocht.

De meeste informatie over ons bedrijf vind je op de pagina Over Schulp. Neem een kijkje en ontdek dat we in heel ons doen en laten een duurzaam, professioneel en solide familiebedrijf zijn.

Kennismaken?

Heb je belangstelling voor de vacature en wil je kennismaken met ons bedrijf en onze sappen? Mail je cv naar jan@schulp.nl. Je kunt natuurlijk ook even bellen met Jan Hennipman, telefoon 0346 – 25 96 30. Of vul het onderstaande formulier in.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.