0

Je winkelwagen is leeg.

Sap-proeverijhost

Sap-proeverijhost

Niveau

MBO

Functie omschrijving

Ben jij een enthousiaste liefhebber van gezonde voeding? Wil jij deel uitmaken van ons gezellige team bij Schulp Vruchtensappen? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Sapproeverijhostess om iedereen kennis te laten maken met onze overheerlijke sappen!

Over jou

Jij bent een echte liefhebber van gezonde voeding. Je kletst graag met mensen en hebt een vlotte babbel. Flexibel is voor jou geen probleem, want je houdt wel van een uitdaging. Ervaring in de fruitteeltsector? Dat is mooi meegenomen! Heb je een rijbewijs, perfect!

sapproeverij
sapproeverij2

Wat ga je doen

Als onze Sap-proeverijhost ben je het stralende middelpunt van onze proeverijen en evenementen, die door heel het land aanwezig op diverse locaties, waaronder (vers) speciale zaken, beurzen en andere verkooppunten van Schulp. Met een warme glimlach verwelkom je klanten en laat je ze kennismaken met onze verrukkelijke sappen, terwijl je interessante informatie deelt over gezonde voeding.

Wij bieden


Een zelfstandige parttime baan

Een eerlijk en gezond product, pure sappen zonder toevoegingen

De kans om deel uit te maken van een team dat zich inzet voor eerlijke en gezonde producten

Training en ondersteuning om het beste uit jezelf te halen

Marktconform salaris en leuke extra's

faqterras_1_20210311_101151
Gerrit_Dochter

Over Schulp

Vijf generaties terug, in 1861, begon Albertus Schulp met het telelen van appels en peren in zijn hoogstamboomgaard langs de rivier de Vecht. De liefde voor het fruit en de kennis ging van vader op zoon. In 1995 begon Albert Schulp met het verwerken van fruit tot vruchtensap. gegroeid staat Schulp synoniem voor puur sap en inmiddels wordt de sappen door het hele land verkocht.

De meeste informatie over ons bedrijf vind je op de pagina Over Schulp . Neem een ​​kijkje en ontdek dat we in heel ons doen en laten een duurzaam, professioneel en solide familiebedrijf zijn.

Kennismaken?

Heb je interesse voor de vacature en wil je kennismaken met ons bedrijf en onze sappen? Mail je cv naar cor@schulp.nl . Je kunt natuurlijk ook zelfs bellen met Cor Schuitemaker, telefoon 0346 – 25 96 30. Of vul het onderstaande formulier in.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.