0

Je winkelwagen is leeg.

AV_Schulp_beeldbank_boomgaard_82_20

Bedieningsvakman

Breukelen

Uren per week

40

Niveau

MBO

Functie omschrijving

Jij bent de professional in het proces in de perserij en afvullerij. Je voert het fruit aan, controleert de stappen in het proces, stuurt het proces bij indien nodig en zorgt voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct. 

Met behulp van het ERP systeem zorg je voor de juiste registraties, en doet regelmatig kwaliteitscontroles. Klein onderhoud aan de machine verzorg je zelf. 


Over jou

Focus op kwaliteit vind je belangrijk. Omdat we werken met voedingsmiddelen is (voedsel)veiligheid een belangrijke verantwoordelijkheid. Je bent flexibel inzetbaar en draagt graag een steentje bij waar nodig om samen met je collega's hoogwaardig sap te maken.
Heb je technisch inzicht? Dat is een flinke pré.

Nog een paar kenmerken: enthousiast, zelfstandig, mbo-niveau, communicatief, betrokken.

Screenshot2022-06-23at08.03.51
Screenshot2022-06-23at08.06.56
Screenshot2022-06-23at08.04.19
Gerrit_Dochter

Over Schulp

Vijf generaties terug, in 1861, begon Albertus Schulp met het telen van appels en peren in zijn hoogstamboomgaard langs de rivier de Vecht. De liefde voor het fruit en de kennis gingen van vader op zoon. In 1995 begon Albert Schulp met het verwerken van fruit tot vruchtensap. Sindsdien staat Schulp synoniem voor puur sap en inmiddels worden de sappen door het hele land verkocht.

De meeste informatie over ons bedrijf vind je op de pagina Over Schulp. Kijk ernaar en ontdek dat we in heel ons doen en laten een duurzaam, professioneel en solide familiebedrijf zijn.

Kennismaken?

Heb je belangstelling voor de vacature en wil je kennismaken met ons bedrijf en onze sappen? Mail je cv naar jan@schulp.nl. Je kunt natuurlijk ook even bellen met Jan Hennipman, telefoon 0346 – 25 96 30. Of vul het onderstaande formulier in.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.