0

Je winkelwagen is leeg.

Schulp_juni22_17_2022

Allround Technisch Monteur

Breukelen

Uren per week

40

Niveau

MBO

Functie omschrijving

Neem je graag initiatief, werk je het liefst zelfstandig en past verantwoordelijkheid bij jou? Dan is deze nieuwe vacature jou op het lijf geschreven. Met jouw ervaring draag je zorg voor een gedegen onderhoudsplan en met jouw technische skills ontzorg je onze sap-perserij en bottelarij. Jouw creativiteit en pro-activiteit in het bedenken van technische oplossingen komen bij ons optimaal tot z’n recht!

Werkplek

Wij persen uit vers fruit pure sappen. Het proces van persen, bottelen en verpakken vindt plaats in onze sap-perserij in Breukelen. Werktuigbouwkunde, elektrotechniek, metaaltechniek en planning/contact met leveranciers zijn voor jou herkenbare werkgebieden. Waar jouw kennis en kunde stopt, schakel je met betrouwbare externe partners.


ScreenShot2022-09-27at15.29.59
ScreenShot2022-09-27at15.47.08
ScreenShot2022-09-27at15.48.17


Dit breng je mee

    • Werkervaring als allround monteur in de industrie (food is een pré).
    • Opleiding MBO 3 of 4 afgerond richting de mechatronica, elektrotechniek, werktuigbouwkunde of soortgelijke opleiding.
    • Aandacht voor operators om samen verstoringen te signaleren en voorkomen.

Dit is ons aanbod

Fulltime functie in dagdienst, volop uitdagingen en kansen met vanzelfsprekend prima arbeidsvoorwaarden!

schulp-machine-3_1_20200204_153004
Gerrit_Dochter

Over Schulp

Vijf generaties terug, in 1861, begon Albertus Schulp met het telen van appels en peren in zijn hoogstamboomgaard langs de rivier de Vecht. De liefde voor het fruit en de kennis gingen van vader op zoon. In 1995 begon Albert Schulp met het verwerken van fruit tot vruchtensap. Sindsdien staat Schulp synoniem voor puur sap en inmiddels worden de sappen door het hele land verkocht.

De meeste informatie over ons bedrijf vind je op de pagina Over Schulp. Kijk ernaar en ontdek dat we in heel ons doen en laten een duurzaam, professioneel en solide familiebedrijf zijn.

Kennismaken?

Heb je belangstelling voor de vacature en wil je kennismaken met ons bedrijf en onze sappen? Mail je cv naar jan@schulp.nl. Je kunt natuurlijk ook even bellen met Jan Hennipman, telefoon 0346 – 25 96 30. Of vul het onderstaande formulier in.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.